היוששש אז נכון שהבלוג עוסק בקוסמטיקה ,אך חשבתי שיהיה מעניין ולשתף מידי פעם במתכונים מוצלחים.
המתכון הראשון הוא סלט עשיר עם גבינה צפתית 5%
המצרכים הם :
גבינה צפתית של משק צוריאל
ירקות [אני השתמשתי בפלפל אדום ועגבנייה]
שקדים קלופים
אגוזים
זיתים שחורים
לימון ומלח
התוצאה ::::
המתכון השני בורקסים מקמח חיטה מלאה עם גבינה בולגרית וזיתים
לבצק: 140 גרם קמח חיטה מלאה
100 גרם חמאה רכה
100 גרם שמנת חמוצה
1 כפית סוכר
למילוי: 60 גרם גבינה בולגרית 5% של משק צוריאל חתוכה לקוביות
15 זיתים
אופן ההכנה :
1.מחממים תנור ל170 מעלות
2.לשים את כל חומרי הבצק בקערה ללוש עד קבלת בצק רך ונעים
נותנים לבצק לנוח במקרר לפחות חצי שעה
3.מוצאים את הבצק מהמקרר ,לוקחים חתיכה מהבצק ומגלגלים בן הידיים [כמו כדור שוקולד ] ומשטחים.
שמים 2 קוביות בולגרית +זית אחד/חצי זית ,מקפלים ועושים סימנים עם מזלג.
4.מורחים ביצה מעל ומכניסים לתנור למשך כ20 דקות
התוצאה
אשמח לשמוע מה דעתכם על המתכונים ,מה הייתם מוסיפים ואם תרצו לראות עוד פןסטים בסגנון
המתכון הראשון הוא סלט עשיר עם גבינה צפתית 5%
המצרכים הם :
גבינה צפתית של משק צוריאל
ירקות [אני השתמשתי בפלפל אדום ועגבנייה]
שקדים קלופים
אגוזים
זיתים שחורים
לימון ומלח
התוצאה ::::
המתכון השני בורקסים מקמח חיטה מלאה עם גבינה בולגרית וזיתים
לבצק: 140 גרם קמח חיטה מלאה
100 גרם חמאה רכה
100 גרם שמנת חמוצה
1 כפית סוכר
למילוי: 60 גרם גבינה בולגרית 5% של משק צוריאל חתוכה לקוביות
15 זיתים
אופן ההכנה :
1.מחממים תנור ל170 מעלות
2.לשים את כל חומרי הבצק בקערה ללוש עד קבלת בצק רך ונעים
נותנים לבצק לנוח במקרר לפחות חצי שעה
3.מוצאים את הבצק מהמקרר ,לוקחים חתיכה מהבצק ומגלגלים בן הידיים [כמו כדור שוקולד ] ומשטחים.
שמים 2 קוביות בולגרית +זית אחד/חצי זית ,מקפלים ועושים סימנים עם מזלג.
4.מורחים ביצה מעל ומכניסים לתנור למשך כ20 דקות
התוצאה
אשמח לשמוע מה דעתכם על המתכונים ,מה הייתם מוסיפים ואם תרצו לראות עוד פןסטים בסגנון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה